NEBİOĞLU DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİNİ BEYAZ SARYADA YAPTI..

NEBİOĞLU DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİNİ BEYKOZ KAVACIK'TA BULUNAN BEYAZ SARYADA YAPTI..
Bu haber 2024-01-23 02:02:17 eklenmiş ve 175 kez görüntülenmiştir.

NEBİOĞLU DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİNİ BEYAZ SARYADA YAPTI..

 

2022 Yılından beri iki dönemdir Refik Sütün başkanlığını yaptığı Hocvan Dernekler Federasyonunu (Hoc-Fed) üyesi Nebioğlu Derneği 2024 dayanışma gecesini Beykoz Beyaz Saray Düğün salonunda gerçekleştirdi.

 

2001 Yılında kurulan, Hocvan Dernekler Federasyonunun (Hoc-Fed) kurulmasında öncülük eden hocalarımızdan Abdurrahman Mavzer’in de bir-iki dönem başkanlığını yaptığı Nebioğlu Derneği etkinlikleri ile de önemli ve örnek bir dernek.  

 

NEBİOĞLU 2024 GECE FOTO GALERİ İÇİN  TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

NEBİOĞLU 2024 GECESİ VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

Bu yılki dayanışma gecesinde salon doldu taştı. Bölgemizin en leziz tadı olan kaz eti ikram edildi.

 

Derneğin 1-2 dönem başkanlığını yapan Adil Mavzer usta sunumu ile geceyi sunarken, gecenin açılış konuşmasını başkan Refik Süt yaptılar..

 

Süt, 2022 yılından itibaren derneklerine bir yer almak için harekete geçtiklerini bu anlamda bir bütçe oluştuğunu bu bütçe ile de Tekirdağ’da 300 m2 lik bir arsa aldıklarını, ama bazı kişi ve grupların destek sunmaması nendi ile hala derneğe bir yer alamadıklarını belirttiler. İstanbul Avrupa yakasında Hoc-Fed’in binasını kullanıyoruz. Ama İstanbul Avrupa Yakasında ise misafirlerimizi karşılayacak bir yerimiz yok diyen Süt,  derneğimiz açısından büyük bir eksiklik olan yer sorunun çözülmesi gerekmektedir. Bu anlamda 7 den 70 şe Nebioğluların harekete geçmesi gerekmektedir dediler, başkan Süt, ayrıca köylerine çok amaçlı kültür merkezi inşası içinde harekete geçtiklerini belirttiler..

 

Hoc-Fed kurulduğundan beri gerek federasyonda, gerekse kurucusu olduğu Haciali Köyünü dernekçilik alanında ortaya koyduğu üstün başarılı yönetimi ile Haciali Köyünü mülkiyete kavuşturan, köylerinde de çok amaçlı kültür merkezini inşa eden hayata geçirdi.  2024 yılına kadar da Hacıali Köyü Derneği başkanlığını yapan Yaşar Gökdemir de Nebioğlu Köyü önemli, birçok önemli iş adamının olduğu bir köy. Tekirdağ’daki arsanın da satılarak yer sorunun çözülmesi gerekmektedir dediler.

 

Geceye köyden İstanbul’a gelerek Katılan Muhtar Abdurrahman Kılıç ise dernekleri ile gurur duyduklarını, Hocvanın diğer dernekleri gibi Nebioğlu derneğinin de köye içinde taziye evi mescidi kütüphanesi misafirhanesi olan bir bir kültür merkezinin inşası şarttır bunu derneğimizden bekliyoruz dediler..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : NEBİOĞLU DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİNİ BEYKOZ KAVACIK'TA BULUNAN BEYAZ SARYADA YAPTI..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya