ARDAHAN TURİZİM DERNEĞİ 1. DAYANIŞMA GECESİNİ DUDULLUDA GERÇEKLEŞTİRDİ..

ARDAHAN TURİZİM DERNEĞİ 1. DAYANIŞMA GECESİNİ DUDULLUDA GERÇEKLEŞTİRDİ..
Bu haber 2024-01-23 02:13:49 eklenmiş ve 103 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN TURİZİM DERNEĞİ 1. DAYANIŞMA GECESİNİ DUDULLUDA GERÇEKLEŞTİRDİ..

 

90’lı yıllarda, rahmetli Cevdet Şentürk, Ensar Öğüt vb. Ardahan’ın önde gelen simaları tarafından ilk kurulan Ardahan İl Derneği olan, yıllarca Ahmet Demirbaşın da başkanlığını yaptığı Derneğimiz,  Deniz Aydemirin başkanlığa gelmesi ile adını, “Ardahan İli Kültür ve Turizm Derneği” olarak değiştirmişti. İşte bu derneğimiz ilk geleneksel Kaz gecesi etkinliğini, dayanışma etkinliğini  21 Ocak Pazar akşamı Ümraniye Dudullu Kadr-ı Lena balo salonunda gerçekleştirdi.

 

ARDAHAN İL DERNEĞİ FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

ARDAHAN İL DERNEĞİ VİDEO TIKLAYINIZ..

 

Slayt gösterisi ile başlayan geceye CHP’liler başta olmak üzere siyasiler aktı. Gecenin açılış konuşmasını Dernek Başkanı Deniz Aydemir yaparken, siyasi parti temsilcileri Belediye Başkanı aday adayları da birer konuşma yaparak halkı selamladılar..

 

 

 ARDAHAN İL DERNEĞİ KONGRE HABERİ 

 

 

Geceye, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ak Parti Ümraniye ilçe Başkanı Salim Çetin kaya, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan, CHP Çekmeköy Belediye Başkanı aday adayları Çetin Çapan, Orhan Çerkez, Özgür Kip, Seyfettin Yıldırım, Hüseyin Avni Sipahi, AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkanı aday adayı Yüksel Çelik, CHP K.Çekmece Belediye Başkan aday adayı Oruç Oymak, Deva Partisi Sultanbeyli ilçe Başkanı Selçuk Ballıkaya, Siyasal Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erkan Sarıkaya, Sancaktepe Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Yakup Süleymanoğlu, Ataşehir Ardahan İl Derneği Başkanı Ertuğrul Bulakbaşı, ARDAFED Başkan yardımcısı Şemsettin Şenel, Sancaktepe Ardahan İl Derneği Başkanı Mustafa Doğru ve yönetimi, Çekmeköy KAI Başkanı Rıfat Karakaya, KURADER Başkanı Cemal Uygur, Çekmeköy Kiraztepe Muhtarı Orkun Karakaya, Sancaktepe KAI dernek Başkan yardımcısı Adem Yıldız, Kayaaltı Köyü Dernek Başkanı Tulin Bozkurt, KAR-DER Başkan yardımcısı Recep Akçay ve çok sayıda iş insanı ve STK yönetecisi katıldı.

 

Gecede THM Sanatçısı Dilara Senemoğlu ve Cevdet Yılmaz sahne aldı. Ayrıca TURKUAZ Ardahan yöresi halk oyunları Eren Dursun ve ekibi. Gecenin sunuculuğunu Duygu Akçay ve Sinan Orhan yaptı.

ETİKETLER : ARDAHAN TURİZİM DERNEĞİ 1. DAYANIŞMA GECESİNİ DUDULLUDA GERÇEKLEŞTİRDİ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya