İSMAİL YILDIZ HAKKA YÜRÜDÜ..

Yıldız ailesinden hakka yürüyen İsmail Yıldızı son yolculuğunda binler uğurladı..
Bu haber 2024-01-25 07:21:04 eklenmiş ve 179 kez görüntülenmiştir.

İSMAİL YILDIZ HAKKA YÜRÜDÜ..

 

Turizm-hizmet sektörü, gıda sektörü başta olmak üzere iş dünyası alanında onlarca iş adamının içinde olduğu bir aile olan Yıldız ailesinden hakka yürüyen İsmail Yıldızı son yolculuğunda binler uğurladı..

 

Ardahan, Korgeli Köyünden İş dünyamızın önde gelen simalarından Akif Yıldız, Dernek YK üyemiz Serkan Yıldız, Bld Meclis Üyesi Suat Yıldızın amcaları, Fikir, görüş ve önerileri ile Serhat Sivil Toplum lobisinin önemli beyinlerinden olan Yılmaz Yıldız’ın abisi.


Bu değerli ailenin en önemli fertlerinden biri olan İsmail YILDIZ (İsoye İko) hakkın rahmetine kavuşurken, bölge iş-stk-siyaset dünyamız hep birlikte kendisini son yolculuğuna uğurladılar.

 

Cenazesi öğle namazına müteakip Beykoz- Kavacık Yıldırım Beyazıt Camiinden son yolculuğuna uğurlandı. ((24.01.2024 –Çarşamba))

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Cenaze törenine bölge iş-stk-siyaset dünyamız başta olmak üzere, Beykoz DEM Başkanı Atilla Şair ve Yönetimi, CHP (Bld Bşk Adayı Hüseyin Ünal, CHP Meclis Üyesi Suat Yıldız.. , AKP birçok siyasi parti başkan ve yönetimlerinin yanı sıra Beykoz Zabıta Amiri Ahmet Avşar, Kavacık Muhtarından Beykoz’daki birçok sivil toplum örgütüne kadar yoğun bir katılım oldu.

 

Yıldız ailesi Kavacık Yıldırım Beyazıt Camiinde taziyeleri kabul ederken, cenaze defin işlemlerinin ardından da Kurani kerim dualar okundu. Cami yerleşkesinde yemek ikramı yapıldı.

 

Her hemşerimizin vefatında olduğu Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Yasin Sit ayırımsız tüm hemşeri cenazelerine katılırken, burada da yönetim kurulundan Çağdaş Yılmaz, Fuat Avşar, Serkan Yıldız, Turgut şair 4-5 yönetici arkadaşlarımızla birlikte yine katıldık. Devasa Serhat Sivil Toplum, Doğu Medya Sosyal medya alanlarında hakkın rahmetine kavuşan İsmail amcamızın haberini her vefat olayında olduğu gibi hemşeri camiamıza, yüz binlere ulaştırıyoruz..

 

İsmail Yıldız, bizleri her gördüğünde dini nasihatler veren, dünyanın gelip geçici bir liman olduğunu söyleyen ehli iman güzel ahlak sahibi bilge bir insan olduğu gibi 60’lı 70’li yıllarda Almanya’ya gurbette giden ilk hemşerilerimizden biriydi.

 

İş Dünyası alanında Mensup olduğu Yıldız Ailesi Serhad’ın en köklü Kurd ailelerinden biri olduğu gibi, Osmanlıdan beri yüzyıllardır ticarette önde gelen elit bir aile. Rahmetli İsmail Yıldız da bu geleneği sürdürerek, Yıldız ailesinden,  hemşeri camiamızın iş dünyası alanında İstanbul gibi büyük metropollerde önünün açılmasında da, birçok hemşerimizin iş dünyası alanında var olmasında öncülük yapan örnek bir kişilikti.

 

Serhat STK alanı, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Doğu Medya camiası olarak  vefat eden amcamıza  Allahtan Rahmet, Yıldız ailesi ve Korgeli halkına başsağlığı diliyoruz..

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit ve Doğu Medya Teknik Servisi..

ETİKETLER : Yıldız ailesinden hakka yürüyen İsmail Yıldızı son yolculuğunda binler uğurladı..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya