YK ÜYELERİMİZ YAŞADIKLARI SEMTLERİN KADERLERİNİ BELİRLİYORLAR..

YK ÜYEMİZ KASIM AVŞAR YAŞADIĞI SEMTİN YÖNETİMİNİ BELİRLEYEN EN ÖNEMLİ AKTÖRLERDEN BİRİ..
Bu haber 2024-02-04 08:47:34 eklenmiş ve 149 kez görüntülenmiştir.

YK ÜYELERİMİZ YAŞADIKLARI SEMTLERİN KADERLERİNİ BELİRLİYORLAR..

 

YK ÜYEMİZ KASIM AVŞAR YAŞADIĞI SEMTİN YÖNETİMİNİ BELİRLEYEN EN ÖNEMLİ AKTÖRLERDEN BİRİ..

 

YK ÜYELERİMİZ BULUNDUKLARI SEMTLERİ YÖNETEN, KADERİNİ TAYİN EDEN DONANIMLI ARKADAŞLARIMIZDAN, HEMŞERİLERİMİZDEN OLUŞMAKTADIR..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (Ar-Der) birbirinden değerli beyin-iş adamı, toplumsal anlamda bulunduğu alanda yaşadığı yeri yöneten, muhtarından, siyasi partisine, meclis üyesine yaşadığı semtin yönetimini kaderini belirleyen  birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşmaktadır..

 

Gıda Otomotiv sektöründe giderek devleşen iş-stk dünyamızın önemli aktörü Davut Demir, Turizm Hizmet sektöründe Serkan Yıldız, Ahmet Bağcı, Cevdet Kaya gibi arkadaşlarımız Galata Köprüsü, İstanbul Boğazı gibi yerlerde işlettikleri mekânlarla hem ülke ekonomisine hem de hemşeri camiamıza önemli katkılar yaparlarken. Ülkemiz Film sanayinin önde gelen devlerinden Ercan Yıldız.. Birbirinden değerli iş adamları..

 

Memet Yıldız, Kasım Avşar, Sadrettin Yılmaz, Murat Çelik, Bilal Şirin, İrfan Yıldız..  gibi halkın sevip saydığı birbirnden değerli onlarca hemşerimiz kanaat önederleri, STK yöneticileri, Çağdaş Yılmaz gibi dev gayrimenkul firmalarıyla da yaşadığı semtlerin kaderlerini belirlemektedirler. Kurbani Sural gibi, Mehmet Kilic gibi  hem iş, hem sanat dünyasında hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil ve onure etmektedirler..Üyelerimiz Murat Yılmaz Beykoz Kavcık Mahallesi Muhtar adaylığını koyarken, Alaatin Kılıç Beykoz Merkezden Muhtar Adayı..

 

ÇAVUŞBAŞI MAHALLESİNİN YÖNETİMİNİ KASIM AVŞAR ve ARKADAŞLARI BELİRLİYOR..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/75047af565jpeg

İşte bu yönetici arkadaşlarımızdan biri de Kasım Avşar. Beykoz Çavuşbaşı Mahallesinde ikamet eden Ar-Der Bşk. Yrd., Ardahanlıların en önemli kanaat önderi  Kasım Avşar işlerinin yoğunluğu nedeniyle meclis üyeliği, muhtarlık vb. müracaat etmese de temel belirleyici güç olarak öne çıkmaktadır..

 

Ardahanlılar Kültür ve dayanışma derneği olarak YK üyemizin yaşadığı semtin kaderini belirlemede ortaya koyduğu efordan, aldığı sorumluluk tan  dolayı tebrik ediyor, beraber yola çıktıkları muhtar adayı Resul Kalyon’a başarılar diliyoruz..

 

Yönetim olarak bugün rahmeti rahmana kavuşan YK üyemiz Sadrettin Yılmaz'ın babaları Garip Yılmaz amcamıza Allahtan rahmet YK üyemiz Sadrettin yılmaza da başsağlığı diliyoruz.

 

Ar-Der YK adına Baskan –Yusuf Yasin Sit

 

 

 

ETİKETLER : YK ÜYEMİZ KASIM AVŞAR YAŞADIĞI SEMTİN YÖNETİMİNİ BELİRLEYEN EN ÖNEMLİ AKTÖRLERDEN BİRİ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya