GARİP YILMAZ AMCAMIZI HAKKA UĞURLADIK..

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (Ar-Der) Yönetim Kurulu Üyesi Sadrettin Yılmaz’ın babaları Garip Yılmaz Hakkın rahmetine kavuştu..
Bu haber 2024-02-05 07:29:49 eklenmiş ve 248 kez görüntülenmiştir.

GARİP YILMAZ AMCAMIZI HAKKA UĞURLADIK..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (Ar-Der) Yönetim Kurulu  Üyesi Sadrettin Yılmaz’ın babaları Garip Yılmaz Hakkın rahmetine kavuştu..

 

Uzun yıllardır Beykoz Gümüşsuyu mahallesinde ikamet eden (Ar-Der) Yönetim Kurulu üyesi Sadrettin Yılmaz’ın babası Garip Yılmaz’ın cenazesi  ikindi namazına müteakiben Gümüşsuyu Merkez Camiinden kaldırılıp Şahinkaya Mezarlığına defin edildi..

 

Cenaze törenine iş-stk-siyaset dünyası hemşeri camiamızdan yoğun bir katılım olurken.. İstanbulun değişik birçok ilçesinden de hemşeri camiamızdan cenaze törenine yoğun bir katılım oldu.

 

Sadrettin Yılmaz ve Yılmaz Ailesi taziyeleri hem camide, hem de Panig Ardahanlılar Derneği lokalinde kabul ettiler.

 

Cenaze töreninin ardından Beykoz merkezde bulunan Panig Derneği loklainde Panig Derneği başkan ve yönetimleri ile merkezi Beykoz’da bulunan Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği,  başkan ve yönetimleri de taziye için gelen hemşerilerimizi karşıladılar.

 

Beykoz’da hemşeri camiamızın düğün, cenaze törenlerinde, etkinliklerinde, acı ve tatlı günlerinde  Ar-Der gibi, adeta bir dernek gibi Beykoz DEM yönetimi de hemşerilerimizin olduğu her yerde olmasıyla dikkat çekerken.. Geçen ay yapılan kongrede başkan seçilen Atilla Şair, bir önceki başkan Ayvaz Korkmaz, Menderes Kaya ve DEM yönetimi de baştan sona cenaze töreninde yer alarak Yılmaz Ailesinin acısını paylaştılar.

 

Merkezleri Beykoz’da bulunan Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ve Panig Derneği  olarak Yönetim Kurulu Üyemiz Sadrettin Yılmaz başta olmak üzere Yılmaz ailesine, akraba ve yakınlarına, hemşeri camiamıza ve Panig halkına başsağlığı diliyoruz..

 

CNZ FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit.

ETİKETLER : Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (Ar-Der) Yönetim Kurulu Üyesi Sadrettin Yılmaz’ın babaları Garip Yılmaz Hakkın rahmetine kavuştu..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya