QIMILİLER’DEN MÜKEMMEL BİR GECE..

Qımıli Derneği profesyonel yönetimi ile harikulade etkinliklere imza atıyor.
Bu haber 2024-02-18 13:59:22 eklenmiş ve 320 kez görüntülenmiştir.

QIMILİLER’DEN MÜKEMMEL BİR GECE..

 

Qımıli Derneği profesyonel yönetimi ile harikulade etkinliklere imza atıyor. Yeni bina yeni yönetimlerinin seçiminin ardından harika bir dayanışma gecesine de imza attılar. Üyelerinin yoğun olduğu her yerden araç kaldırdılar, geceye taşıdılar..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi, federasyonun kurucu derneklerinden olan Qımıli (Otbicen Köyü) Derneği bu yıl mülkiyet sorununu giderdiği gibi harikulade bir geceye de imza atdı..

 

Ergin Talay başkanlığındaki profesyonel yönetim kurulu kadrosu İstanbul Esnenyurttan, Ataşehir, Sancaktepden, Beykoz’dan İstanbulun birçok ilçesinden kaldırdıkları araçlarla hemşerilerimizi, Qımıli’leri Kâğıthane Belediyesinin devasa kültür merkezine taşıdılar.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

TIKLAYINIZ.. 01

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

TIKLAYINIZ.. 02

 

Geceye Ardahanlı Qımılilerde duyarsız kalmadılar, Mevcut Muhtar Cahit Talay, Efsane Muhtar Kerem Tekin ve birçok Qımılili Ardahan’dan geceye katılım gösterdiler.

 

Geceye iş dünyamızın önde gelen devlerinden Volkan kaya, Şener Süt, birbirinden değerli iş dünyası temsilcileri katılım gösterirken..

 

Kâğıthane’yi adeta bir cennete dönüştüren ortaya koyduğu projelerle halkın gönlünde taht kuran İstanbulun en önemli Bld Başkanlarından Mevlüt Öztekin, Ak Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Beykoz Dem Partisi başkanı Atilla Şayir, YK üyeleri Menderes Kaya, Başar Demir,

 

2000’li yıllardan beri STK alanımızın en önemli aktörlerinden Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yusuf Yasin Sit. 

 

Hocvan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Öztürk ve yönetimi, Hoc-Fed önceki başkanlarından Güven Yılmaz, Latif Yılmaz, Türkan Yılmaz, Panig Derneği Bşk Cengiz Demir ve Yönetimi, Kağıthane Ardahanlılar Derneği Genel Başkanı Atilla Çelik, YK’dan İş adamı ve aynı zamanda Dedegül Köyü derneği Başkanı Aytaç Şentürk, İlkay Çimen, derneğin bir önceki başkanı Hanifi Gültekin.. Ardahan Federasyonundan Kâğıthane Bld Fen İslerinden emekli STK’larımızın önemli aktörlerinden Aytekin Akpınar, STK’larımızın önde gelen aktörlerinden İş insanı CHP Sarıyer Meclis üyesi adayı  Derviş Arslan, Esenyurt Bld Müdürlerinden Ercan Öztürk, CHP meclis üyesi adayı iş insanı Aydın Ateş..

 

Esenyurt’ta yaptıkları dayanışma gecesi ile binleri birbiriyle buluşturan, izdihama varan bir geceye imza atan STK alanımızın en başarılı başkanlarından Hasköy Derneği Başkanı Göksal Yılmaz ve YK üyeleri,  Panig Derneği Bşk Cengiz Demir ve bşk yrd Nursel Ateş, Bayramoğlu Qora Başkanı İlter Koç ve YK üyeleri STK’lardan yoğun bir katılım gerçekleşti..

 

Serhat sivil toplum, dernekler dendiğinde STK, bölgemiz, Ardahan dendiğinde STK ve etkinliklerinde her zaman en ön saflarda yer alan Duygu Akçay, Yunus Gökçe gibi önde gelen bir çok STK aktivisti, bölgemizden önde gelen hemşerilerimiz.. Geceye katıldılar..

  

Sanatçı Gıyas Yılmazın sahne aldığı, usta sunumuyla Özcan Şit’in sunum yaptığı gecede,  Qımıli’ye Sivil Toplum Örgütlerine katkılarından dolayı Kağıthane Bld başkanı Mevlüt Öztekin’i plaketle  onure ettiler. Plaketi başkana bölge iş –STK dünyamızın önde gelen aktörü Volkan Kaya takdim ettiler.

 

ŞİT,  KARDER BAŞKANLIĞNA ADAY..

 

2014 yılından beri 2024 yılına kadar Qımıli’de 3 dönem üst üste başrılı bir başkanlık yapan, bölge STK yapılanmamızda en önemli boşlukları dolduran, İstanbulda bölgemizi ilgilendiren STK etkinliklerinin ekseriyasına katılan, eğitime yardımda, derneklere hizmette bir ayağı İstanbul’da bir ayağı bölgede olan önceki başkan Aşkın Şit’de dernekçiliğe katkılarından dolayı plaketle onure edildiler. Şitin plaketini yönetim hep birlikte takdim etdi.

 

Şit, önümüzdeki zaman diliminde İstanbul Anadolu Yakasının en önemli STK’larından biri olan, Serhaddın önemli bir lobi gücü olan, merkezi Ataşehir de bulunan KARDER (Kars, Ardahan, Iğdır Derneklerinin Çatı Örgütü ve Dayanışma Merkezi) başkanlığına aday olduklarını da belirttiler. Geceye katılan tüm STK’lar ayrımsız desteğimiz sanadır başkan diyerek alkışladılar..

 

Doğu Medya ve STK Dernekler gibi devasa medya alanlarımızda sürekli Qımıli gibi önemli derneklerimizi işlerken, devasa arşivimizle de derneklerimize önemli katkılar sunmaktayız. Medya da yer alan Qımılı Derneği Haberlerinden Örnekler..

 QIMILİ'LER HEM KONGRE, HEMDE AÇILIŞ YAPTILAR.. Bu önemli derneğimizi yüzbinleri aşan sosyal medya, serhat sivil toplum sayfalarımızda bölge ve ülke gündemine taşıdık. ((Açılış ve kongre haberi X1altta dipnotta))

 

 

Qımıli (Otbicen) Derneği mülkiyet sorununu gidermek için, 2022 yılında İstanbul Avrupa Yakasının en önemli et mekânı olan Habiplerde bulunan Kasap Gökhan’da bir araya gelerek karar almışlardı. 2024 yılının ilk ayarlında yeni mülkiyet binalarının açılışını yapmışlardı. Qımıli Dernekleşme süreci ile ilgili İstanbul’da Qımıli Masası haberimizin tüm detayları için ((XX2altta dipnotta))

Qımıli Profesyonel yönetimi.. Ergin Talay - Başkan , Başkan Vekili –(Eş Bşk) –Ayhan Şair, Sayman  - Mehmet Şit, Genel Sekreter – Serhat Tekin, Bşk Yrd. – Çetin kaya, Bşk Yrd. – Serhat Öztürk, Bşk Yrd. – Bilal Şirin

 

 

DİPNOTLAR

Açılış ve kongre haberi dip not X1alttaki yazıya tıklayınız..

QIMILİ'LER HEM KONGRE, HEMDE AÇILIŞ YAPTILAR..

İstanbul’da Qımıli Masası haberimizin tüm detayları için ((XX2altta yazıya tıklayınız.))

İSTANBUL’DA QIMILİ MASASI..

 

QIMILI BASINDAN BÜTÜN HABERLER..

 TIKLAYINIZ..

 

KÂĞITHANE BLD. BŞK MEVLÜT ÖZTEKİN KİMDİR TIKLAYINIZ..

 

Bir önemli not daha düşelim. Kâğıthane Ardahanlılar Derneği de önümüzdeki C.tesi aynı yerde dayanışma gecesini yapacak..

 

Dernekçilik alanında 2000’li yıllardan beri önemli bir aktör olan, Ardahan dendiğinde her halukarda Sivil Toplum örgütleri içinde olan Atilla Çelik’in başkanlığını yaptığı, hakeza Aytaç Şentürk gibi önemli iş adamı, STK aktörlerinin yönetiminde bulunduğu Kâğıthane Ardahanlılar Derneğinin de aynı salonda, önümüzdeki C.tesi günü (24-02-2024) Kâğıthane Belediyesi kültür merkezide dayanışma geceleri var..

 

ETİKETLER : Qımıli Derneği profesyonel yönetimi ile harikulade etkinliklere imza atıyor.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya