ARDAHANLILAR KÂĞITHANE ‘DE BULUŞTULAR..

Ardahanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2024 Dayanışma Gecesini Kağıthanede Gerçekleştirdi..
Bu haber 2024-02-22 14:46:00 eklenmiş ve 532 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANLILAR KÂĞITHANE ‘DE  BULUŞTULAR..

 

Ardahanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2024 Dayanışma Gecesini Kağıthanede Gerçekleştirdi..

 

 

Merkezi Kâğıthane’de yer alan Ardahanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Ardahan Dernekler Federasyonu üyesi, Ardahan il dernekleri içerisinde 1970’li yıllarda kurulan ilk Ardahan Derneği olan, 1980 cunta darbesi sonucu kapatılan, 90’lı yıllarda yeni açılan Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED)  kurucusu olan en aktif derneklerimizden biri olan Merkezi Kâğıthane’de bulunan Kâğıthane Ardahanlılar Derneği’nin bu Cumartesi günü Kâğıthane Bld. Yeni Kültür Merkezinde Dayanışma Geceleri yaptılar.

Dayanışma gecesine Sancaktepe, Esenyurt, Beykoz, Ataşehir İstanbulun birçok ilçesinden de katılımlar oldu.

 

Geceye Şili Bld. Bşk Muammer Keskin, Ak Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Sancaktepe Gelecek Partisi YK üyesi Fehimdar Özdemir, Kağıthane, Şişli, Sarıyer.. İstanbul 2. Bölge Bld. Bşk Adayaları, Meclis üyesi, Muhtar Adayları.. (X1-İSTANBUL SEÇİM BÖLGELERİ DİPNOTTA..)

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ

 

Arda-Fed genel bşk yrd. Şemsettin Şenel, 2000’li yıllardan beri STK alanımızın en önemli aktörlerinden Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yusuf Yasin Sit. 

Geçen hafta aynı salonda dayanışma gecelerini yapan Qımıli Derneği başkanı Ergin Talay ve YK üyeleri, Qora Derneği Bsk. Ve YK üyeleri, Kinzotdamal (Bağdaşen) Derneği Eski başkanlarından Mahmut Bilgin,  Haci Koç, ve şu andaki Mevcut Başkan Burhan Bozkurt.. , Edegül, Dedegül, Hasköy.. dernekleri bşk ve yönetimleri.. ile federasyona üye birçok STK başkan ve YK ları katıldılar..

 

ÇELİK, YEREL YÖNETİMLER HEM STK’LARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALI, HEMDE STK’LARIN ALT YAPI SORUNLARINI GİDERMELİDİRLER..

 

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahneye çıkan başkan Atilla Çelik dernek hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Esenyurt Bld. Nin derneklere alt yapı hizmetlerini örnek göstererek Kâğıthane ve İstanbulun diğer ilçelerinde de il-ilçe-köy ve varsa federasyonlara yerel yönetimlerin yer tahsisini istiyoruz. Çelik bir ülkede STK’lar bağımsız değilse birilerine bağlı olarak bırakılıyorsa o ülkede ne demokrasi, ne ilerleme, nede toplumsal huzur ve barış olamz. Olsa olsa muz cumhuriyeti olur dediler..

 

Çelik’in ardından Şişli bld bşk Muammer Keskin ve diğer katılımcılar halkı selamlama konuşması yaptılar..

 

HABERİN VİDEOSU YTIKLAYINIZ..

 

KAĞITHANE ARDAHALILAR DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

VE KATILIMCILAR.. 

 

Birinden önemli etkinliklerle öne çıkan, hemşeri camiamızı en iyi şekilde temsileden Ardahanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dayanışma gecesi katılıcılar, protokol:


 

 

DİPNOTLAR: İSTANBUL SEÇİM BÖLGELERİ..

(X1-İSTANBUL SEÇİM BÖLGELERİ..)

 

İSTANBUL 1. BÖLGE İLÇELERİ

Seçimlerde, İstanbul 1. Bölge, Anadolu Yakası'nı ifade ediyor: Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar.

 

 

İSTANBUL 2. BÖLGE İLÇELERİ

2. bölge seçim bölgesi ise Avrupa Yakası'nda bazı ilçeleri kapsıyor. Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sarıyer, Sultangazi, Şişli, Zeytinburnu

 

İSTANBUL 3. BÖLGE İLÇELERİ

İstanbul 3. seçim bölgesi ilçeleri şöyle: Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Göngören, Küçükçekmece ve Silivri.

 

 

KÂĞITHANE ARDAHANLILAR ÖN HABER..

 

KÂĞITHANE ARDAHANLILAR DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİ BU CUMARTESİ GÜNÜ..

 

Ardahan dernekler Federasyonu üyesi, Ardahan il dernekleri içerisinde en aktif derneklerimizden biri olan Merkezi Kâğıthane’de bulunan Kâğıthane Ardahanlılar Derneği’nin bu Cumartesi günü Kâğıthane Bld. Yeni Kültür Merkezinde Dayanışma Geceleri var.

 

1992 yılında kurulan, Kâğıthane Ardahanlılar Derneği, 2010 yılında kurulan Ardahan Dernekler Federasyonunun (Arda-Fed)  Kurucu İl Derneği ve Federasyonun Üyesidir.

 

KÂĞITHANE ARDAHANLILAR DERNEĞİ YER-ZAMAN:

24 -02-2024 Cumartesi günü – Kağıthane Bld. Yeni Kültür Merkezi, Merkez Mah. Burcu Sokak, No:11

Saat: 18.00 -23.00

 

Kâğıthane Ard. Haber Foto Galeri..

 


Ardahan Dernekler Federasyonu Kurucu başkanı Güven Doğruyol’un da 2 dönem başkanlığını yaptığı dernek Ardahan la ilgili birçok etkinliğe imza attığı gibi, Ardahan’ı ilgilendiren birçok etkinliğe de katılım ve katkı yapmalarıyla öne çıkmaktadırlar..

 

 

ETİKETLER : Ardahanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2024 Dayanışma Gecesini Kağıthanede Gerçekleştirdi..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya