HOCVANLI SANATÇILARIDAN HARİKULADE BİR HALK KONSERİ..

Onlar birbirlerinden güzel insanlar, düğün, dernek, özel tüzel her etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan, paragöz olmayan, halk için halkın hizmetinde güzel insanlar.
Bu haber 2024-03-01 11:56:22 eklenmiş ve 183 kez görüntülenmiştir.

 

HOCVANLI SANATÇILARIDAN HARİKULADE BİR  HALK KONSERİ..

 

İçinde dernek yönetim kurulu üyelerimiz Kurbani Sural ve Mehmet Kılıç’ın da yer aldığı Hozan Berwar, Murat Zorba, Naim Çelik, Hozan İbo..  birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı halk konseri Esenyurt Sarıkamış Şehitleri Kültür Merkezinde icra edildi.

 

Haberin devamı..

 

ÖN HABER

 

HOCVANLI SANATÇILARIMIZIN HALK KONSERİNE DAVETLİSİNİZ..

 

İçinde dernek yönetim kurulumuzdan Kurbani Sural ve Mehmet Kılıç’ın da yer aldığı Hozan Berwar, Murat Zorba, Murat Gokdemir, Naim Çelik, Hozan İbo.. gibi, birbirinden değerli sanatçılarımızın sahne alacağı halk konserine tüm halkımız, STK ve İş dünyamız davetlidir.

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/1149fd4486.png

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak sanatçılarımızın konserini bölge iş –STK dünyasına, Serhat bölgesine  taşıyarak  destek sunduğumuz gibi, Doğu Medya’nın tüm devasa medya sosyal medya alanlarında  yayınlayarak sponsorluk hizmetlerimizi hem dernek olarak hem de basın olarak yerine getiriyoruz.. 

 

 

Onlar birbirlerinden güzel insanlar, düğün, dernek, özel tüzel her etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan, paragöz olmayan, halk için halkın hizmetinde güzel insanlar. Birbirinden değerli sanatçılarımız.İçlerinde hozan-dengbej çirokvan, kurdi-tırki halk müziği sanatçılarının yer aldığı bu akşamki halk konserinde hep birlikte sahne alacaklar..   

 

Heredot tarihinde de belirtildiği gibi geçmişi on binlerce yıl geriye dayanan, günümüzde halen Anadolu ve Mezopotamia’da Hozan-dengbej, Cirokvan (sözlü tarih-hikaye-masallar-efsaneleri, şiirleri  okuyan) ların sürdüğü Kurdistanın kadim geleneklerini yaşatan  Hocvan’lı Sanatçılarımızın Düzenlemiş Oldukları Halk Konserine Tüm Halkımız Davetlidir.

 

Tarih.3 Mart 2024 Pazar Akşamı

Saat.18:00/23:00 Arası

Adres.Sarıkamış Şehitleri Kültür Merkezi İncirtepe Mah 285 Sok No 11 Esenyurt.

ETİKETLER : Onlar birbirlerinden güzel insanlar düğün dernek özel tüzel her etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan paragöz olmayan halk için halkın hizmetinde güzel insanlar.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya