GAZİ TAŞDEMİR’İ BİNLER UĞURLADI..

Beykoz Yeni Mahallede ikamet eden Ardahanlı hemşerimiz Haci Gazi Taşdemir’i son yolculuğunda binler uğurladı.
Bu haber 2024-03-15 07:01:09 eklenmiş ve 239 kez görüntülenmiştir.

GAZİ TAŞDEMİR’İ BİNLER UĞURLADI..

 

Beykoz Yeni Mahallede ikamet eden Ardahanlı hemşerimiz Haci Gazi Taşdemir’i son yolculuğunda binler uğurladı.

 

Yeni Mahallenin en eski esnaflarından olan, giyimi kuşamı, sohbeti, kişiliği ile güzel ahlakı ile hac farizasını da yerine getirmiş olan bir hemşerimiz olarak, hemşeri camiamız içinde en mümtaz bireylerden olan, Yeni Mahallelerin en çok sevdiği saydığı simalardan biriydi Taşdemir.

 

CENAZE HABER FOTO GALERİ..

 

Cenaze ikindi namazında Yeni Mahalle Şeref Yıldız Camiinde kaldırılırken Taşdemir Ailesi taziyeleri hem camide, hem de cenaze defin işlemlerinin ardından ikametlerinde kabul ettiler. İftar vaktine kadar ikametgâhlarında Kurani kerim ve dualar okundu. Cenaze törenine katılan cemaat iftarını cenaze evinde açtı..

 

Taşdemir Ailesi sivil topluma, toplumsal alana da duyarlı bir aile Ardahanlılar Derneği Halk Meclisi üyesi olan Suat Taşdemir ve aile bireyleri bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Yeni mahallilere, STK ve Siyasi Parti temsilcilerine, İstanbul ve bölgeden gelen tüm akraba ve misafirlerine teşekkür ettiler..

 

CENAZEYE KİMLER KATILDI..

 

Cenazeye Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Yasin Sit ve YK üyeleri, CHP İlçe Bşk Mahir Taştan, CHP Meclis üyesi adayları Mevlüt Yıldız, Burak Korkmaz, Beykoz DEM İlçe Bşk Atilla Şair ve YK üyeleri, Hocvan Dernekler Federasyonu ve bağlı birçok dernek.. Sivil toplum STK-Siyasi partilerden de Beykoz akp hariç siyasi partilerden de cenazeye yoğun bir katılım oldu.

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit, Doğu Medya Teknik Servisi.

ETİKETLER : Beykoz Yeni Mahallede ikamet eden Ardahanlı hemşerimiz Haci Gazi Taşdemir’i son yolculuğunda binler uğurladı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya