ARDAHANIN DEMİR LEYDİSİ ARDA-FED’E GENEL BAŞKAN ADAYI..

Ardahan dendiğinde hiçbir kişisel çıkar içine girmeden on yıllardır STK alanlarında koşan Selvi Zengin Gezer Genel Bşk Adaylığını açıkladı..
Bu haber 2024-04-14 08:43:57 eklenmiş ve 364 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANIN DEMİR LEYDİSİ ARDA-FED’E GENEL BAŞKAN ADAYI..

 

Ardahan  dendiğinde hiçbir kişisel çıkar içine girmeden on yıllardır STK alanlarında koşan Selvi Zengin Gezer Genel Bşk Adaylığını açıkladı..

 

Bilindiği gibi bu ayın 21 de Ardahan dernekler Federasyonunun (ARDA-FED)  5. Genel olağan kurulu var. Birçok hemşerimiz, federasyon delegesi doğal olarak başkan adaylıklarını açıklıyorlar, açıklayacaklar, belki kongre günü bende başkan adayıyım diye ortaya çıkanlar olacaklar..

 

Derneklerin genel beklentisi Şemsettin Şenel gibi, Selvi Zengin Gezer gibi, Özcan Düğmeci gibi, Yener Bayrakçı Gibi, Yusuf Yasin Sit gibi.. Sürekli derneklerde neredeyse 24 saat koşan emek harcayan insanların çıkıp adaylıklarını belirtmeleri, çalışma yapmaları yönündeydi.

 

İşte bu gurubun içinden 2000’li yıllardan beri herhangi bir kişisel çıkar gütmeden koşan, sivil toplum toplumsal alan dendiğinde, Ardahan dendiğinde heryerde ortaya çıkan  en duyarlı hemşerilerimizden biri olan.. Sivil toplum dendiğinde Ardahan’ın Sarıyerden sancaktepeye, buradan esenyurt gebzeye buradan beykoza  hemen-hemen her etkinliğe katılım ve katkı yapan Ardahan’ın demir leydisi unvanını fazlasıyla hak eden Selvi Zengin Gezer medeni cesaretin en güzel örneklerinden birini ortaya koyarak adaylığını resmen açıkladı..

 

Gezer, tek amacımız her yönüyle Ardahan’ı-Ardahanlıları temsil eden bir yönetim ortaya çıkarmak, ilimize yapabileceğimiz İstanbul özelinden ülke geneline, ilimiz Ardahan’a katkı sunmak, sivil topluma halka katkı sunmaktır. Federasyonun eksikliği nedeniyle şu an Gazi Karakurt vb. değerli birçok hemşerilerimiz bld başkanları olmaları gerekirken olamadılar..  Çok donanımlı STK alanlarını profesyonelce bilen bazı değerli hemşerilerimizin lobi olayını oturtun.. çağrılarını hayata geçirmesi gerekenler duyarsız kaldılar, toplumumuza darbe yaptılar.. Uzatmayacağım, STK alanlarının  geriliği lobi olayından bi haber olmaları İstanbul’da Ardahanlılara büyük bir darbe vurmuştur. 3-4 bld başkanından başkanlarımızı 1’e düşürmüştür. Eğer federasyon başkanımız Çerkez şu anda bld başkanı olmasaydı federasyonun gram önemi kalmayacaktı..

 

Serhadın doğunun hatta ülkemizin en büyük STK gücü olan  Ardahan Dernekler Federasyonunu laik olduğu noktaya hep birlikte taşıyacağız hemşerilerimizin önünü açıp Ardahanlılara en büyük katkıyı nasıl yapabiliriz meyanında hep birlikte tüm Ardahanlıları temsil eden bir yönetim ortaya çıkaracağız..

 

Gezer biz sivil topluma yeni kriterler getireceğiz, hiçbir başkan kendini bir yerlere taşımak için başkan olmayacaktır. Halkın önünü açma hak eden hemşerilerimizin hak ettiği yerlere sıçraması için güçlü bir yönetimi hep birlikte oluşturacağız. Liyakat ve ehliyet kurallarıyla hemşerileimizin her alnda önlerini açacağız. Ciddi anlamda STK nedir ortaya koyacağız. Artık ben yok biz olarak harekete geçeceğiz dedi..

 

GEZER’İN ADAYLIĞI STK ALANIMIZ İÇİN BÜYÜK KAZANÇ..

 

Ardahan sivil toplum örgütleri olarak Selvi Zengin Gezer gibi dürüst donanımlı KİŞSEL ÇIKAR NEDİR BİLMEYEN güzel hemşerilerimizin çıkıp adaylıklarını açıklaması bizim için çok büyük kazançtır..

 

SELVİ ZENGİN GEZERE DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR..

 

Selvi Zengin Gezerin adaylık açıklamasının ardından Ardahan Dernekler Federasyonuna üye birçok stk başkan ve yönetimi, delegasyon federasyonun yönetilemediğini, uzun zamandır chp nin araka bahçesine çevrildiğini, kongrenin aceleye getirilerek ahbap-çavuş ilişiklileri ile aynı komedinin, federasyonun yine birilerinin cebinde bir oyuncağa çevrilmesine müsaade etmeyeceklerini, son dk golüyle bu oldu bitti oyunlarına izin vermeyeceklerini, bu anlamda oyun yada koltuk derdi olmayan Gezerle  birlikte ortak bir yönetim oluşturarak bütün Ardahanlıları temsil eden kurumsal bir yönetim, kurumsal bir alt yapı ile ortaya çıkacaklarını belirttiler. Medeni cesaretinden dolayı da Gezeri tebrik ettiklerini belirttiler..  

 

 

 

 

Selvi hanıma çıktığı bu yolda başarılar diliyor, desteğimiz böylesine halk için hemşeri için koşan kendi egolarını tatmin için değil halka hemşeri camiamıza hizmet için yola çıkan insanlaradır. Genel başkanlık adaylığının ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz..

 

Doğu Medya Haber Merkezi.. 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

 

ETİKETLER : Ardahan dendiğinde hiçbir kişisel çıkar içine girmeden on yıllardır STK alanlarında koşan Selvi Zengin Gezer Genel Bşk Adaylığını açıkladı..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya