SURALIN, AX GULA MİN KLİP’İ HİT PARÇA OLDU..

SANATÇI KURBANİ SURAL’IN "AX GULA MİN 2024" KLİP’İ KISA ZAMANDA EN ÇOK DİNLENEN-İZLENEN HİT PARÇALARDAN OLDU.
Bu haber 2024-04-18 06:04:35 eklenmiş ve 166 kez görüntülenmiştir.

SURALIN, AX GULA MİN KLİP’İ HİT PARÇA OLDU..

 

SANATÇI KURBANİ SURAL’IN "AX GULA MİN 2024" KLİP’İ KISA ZAMANDA EN ÇOK DİNLENEN-İZLENEN HİT PARÇALARDAN OLDU. Birkaç gün içinde 100 binlerden milyonlara doğru izlenmeye başlandı..

 

Sanatçı Kurbani Sural’ın bir hafta önce yayınlanan “ Ax Gula Min 2024 “ Klip’i bir anda hit parçalar arasına girerek birkaç gün içinde yüzbinleri geçerek milyonlarca izleyiciye buluşmaya doğru gidiyor.. Sural’ın bu başarısı Kurdi STK alanlarında, Kültür Sanat çevrelerinde de büyük bir takdir aldı.STK ve Sanat çevreleri Kürd dili edebiyatı, kültürü üzerine böylesine güzel bir aşk şarkısıyla katkı yaptığından dolayı Sural’ı kutlayıp tebrik ettiler.. 

 

KURBANİ SURAL AX GULA MİN 2024 VİDEO..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/345086c38a.png

 

KURBANİ SURAL KİMDİR..

 

Sural Ardahan merkez doğumlu (1967). Mezopotamya Kültür Merkezi ve Kurdi STK’lar içinde yetişmiş kendini en iyi yetiştirmiş halk sanatçılarından biri..

 

 Sanatçı Kurbani Sural Beykoz Ardahanlılar Derneği YK üyesi olduğu gibi, Ardahan, Serhat bölgesi, İstanbul bölge festivallerinde de sahne alan, Beykoz çayır festivalinde bölge festivallerinde derneklerimizi, derneğimizi en iyi tanıtan-temsil eden kültür elçilerimizden biri.. 

 

Sanatıyla, ortaya koyduğu yurtsever-devrimci duruşuyla Sural sadece sanat alanında değil STK alanında önemli bir aktör. Sural, Ardahanlılar Derneği, ‘KOMELA ÇAND U HUNERA KURDİ XOCWAN’E’ gibi kültür sanat derneklerinden tutun  bölgemizin bir çok il-ilçe-köy-federasyon ve derneğinde de üyelikleri, yönetim kurulu üyelikleri ile öne çıkmaktadır..

 

Bölgemizde yapılan festivallerden dernek etkinliklerine STK alanına, sivil topluma azami düzeyde katkı yapan bir isim.. Bir sanatçı olarak Sural sadece sanatı ile değil aynı zamanda Sivil Toplum örgütlerine kattığı katkı ile de öne çıkan bir sanatçı..  Bölgemizdeki festivallerde de sahne alan Sural, bu yıl icra edilen Beykoz çayır festivalinde hem bölgemizi hem de Ardahan derneğini en iyi tanıtan, temsil eden kültür elçilerimizden biri oldu.

 

Sural İstanbul  Ardahanlılar Derneğinde Kültür Sanattan sorumlu YK üyesi olduğu gibi bölgemizin bir çok derneğinde de üye ve  yönetim kurulu üyelikleri görevlerini yürütmektedir.. 

 

Bölgemizde yapılan festivallerden dernek etkinliklerine STK alanına, sivil topluma azami düzeyde katılım ve katkı yapan bir isim..

ETİKETLER : SURALIN AX GULA MİN KLİP’İ HİT PARÇA OLDU..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya