BÖLGE İŞ-STK-SİYASET DÜNYAMIZDAN ETKİNLİKLER..

Bu hafta, hafta içi ve sonu iş-stk-siyaset dünyamız birbirinden önemli etkinliklere imza atacak..
Bu haber 2024-05-21 09:22:15 eklenmiş ve 256 kez görüntülenmiştir.

 

BÖLGE İŞ-STK-SİYASET DÜNYAMIZDAN ETKİNLİKLER..

 

 

Bağ-Der Piknik Şölenine, Nenbioğlu Derneği İş Dünyasıyla Buluşuyor, Beykoz STK Platform temsilcileri Beykoz gündemi ile Tempo Tv’de ekranlara çıkacaklar, Serhat STK lobi bileşenleri Sancaktepe Bld başkanı ziyaret edecekler..

 

Bu hafta, hafta içi ve sonu iş-stk-siyaset dünyamız birbirinden önemli etkinliklere imza atacak..

 

Serhat Sivil Toplum Lobi bileşenleri olarak İstanbul geneli yerel-kamu alanlarına ziyaretlerimiz aralıksız süreken, lobi faaliyetlerimizi aralıksız sürerken..

 

Bu hafta içi ve hafta sonuna kadar bölge iş-stk-siyaset dünyamız  birbirinden güzel etkinliklere imza atıyor.. Bu güzel etkinlikleri de silzere taşıyor, sizlerle paylaşıyoruz.

 

BAĞDAŞEN (kİNZOTDAMAL) DERNEĞİNDEN PİKNİK ŞÖLENİ..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/cd0fb5673c.jpg

Bu haftasonu Pazar Günü bölgemizin en faal derneklerinden biri olan, Ardahan dernekler federasyonu kurucu üyesi olan Bağdaşen Köyü Sosyal Yrd. ve Dyn. Derneği (Bağ-Der) nin

 

Çekmeköy Reşadiye mesire alanında pikniği var. Pikniğe Çekmeköy Bld. Bşk. Orhan Çerkezden, Serhat Sivil Toplum genel koordinatörü Yusuf Yasin Sit,  Agc-Arsiad başkanı fakir Yılmaz’a önemli bir katılım katılım olacak..

 

NEBİOĞLU İŞ DÜNYASI NEBİOĞLU DÖNERDE BULUŞUYOR..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/58cc94ce15.jpg

Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi Nebioğlu Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde Nebioğlu İş Dünyası bu Pazar Günü saat 19.00 da merkezi Ataşehirde bulunan Nebioğlu Dönerde birbiriyle buluşuyor..

 

BEYKOZ HALK STK TEMSİLCİLERİ FAKİR YILMAZIN MODERATÖRLÜĞÜNDE TEMPO TV’DE BEYKOZ’DAKİ SON GELİŞMELER ÜZERİNE PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14.00 TELEVİZYON PROGRAMINA ÇIKACAKLAR..

 http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/2ba31149d6.png

Beykoz’u Beykozlular yönetecek  şiarı ile Bld . Başanlık seçimlerinde halkın yoğun destek sunduğu Beykoz’a halk ve STK alanlarına danışılmadan yapılan bazı atamalar beykoz kamuoyunda husursuzluğa ve eleştirilere neden olurken..

 

TEMPO TV'DE Kİ CANLI VİDEOSU TIKLAYINIZ..

 

Serhat Sivil toplum bileşenlerinden Celal Yılmaz, Sendikacı Yavuz Kaya, platformdan bazı isimlerle Beykoz’un sosyal demokrat ve sivil toplum yüzünü en iyi şekilde temsil eden geçen seçimde de Beykoz CHP’den de Bld. Bşk. Aday Adayı Olan, Beykoz SHP ilçe kurucu başkanlarından olan Hüseyin Ünal gibi simalar birlikte programa çıkacaklar ve beykoz’u masaya yatıracaklar..

 

PERŞEMBE GÜNÜ SERHAT STK LOBİSİ OLARAK SANCAKTEPE BLD BAŞKANINI ZİYARET EDİYORUZ..

 

Yerel kamu yönetimleri belediye başkanları ziyaret turumuz bu hafta perşembe günü akşam saatlerinde Sancaktepe Bld. Başkanı Alper Yiğit’i ziyaretle devam edecek..

 

ASLAN ve GÖKDEMİR AİLELRİNİN DÜĞÜNÜ SULTANBEYLİDE..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/c89fbe6798jpeg

Bölge iş-stk-siyaset dünyamızın önde gelen bireylerinin içinde yer aldığı, bölgemizin birbirinden değerli ik ailesinin gençlerinin düğün törenleri Sultanbeyli Salon Semazen Mührümah Düğün Salonuda bu Cumartesi günü saat 19.00 - 23.00 saatleri arasında icra edilecek..

 

HABER FOTO, VİDEO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : Bu hafta hafta içi ve sonu iş-stk-siyaset dünyamız birbirinden önemli etkinliklere imza atacak..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya