15 TEMMUZ DÜNYA KONFEDERASYONUNA GİDEN YOLU AÇTI..

Milletimizin, 15 Temmuz Darbecilere Darbe Harekatı Dünya Konfederasyonuna Giden Yolu Açtığı Gibi, İnsanlık Açısından da Kapitalist Çağın Yıkımını, Sonunu Hızlandıran Bir Devrim Oldu..
Bu haber 2022-07-16 08:07:27 eklenmiş ve 8834 kez görüntülenmiştir.

 

 

15 TEMMUZ DÜNYA  KONFEDERASYONUNA GİDEN YOLU AÇTI..

 

Milletimizin, 15 Temmuz Darbecilere Darbe Harekatı Dünya Konfederasyonuna Giden Yolu Açtığı Gibi, İnsanlık Açısından da Kapitalist Çağın Yıkımını, Sonunu Hızlandıran Bir Devrim Oldu.. 

 

 15 Temmuz 2016 da meydana gelen fetö terör örgütünün yıldönümünde ülkemizin metropolleri başta olmak üzere 15 Temmuz Şehitleri yurdun dört bir yanında anıldılar..

 

İstanbul Saraçhanede yapılan anma törenine yüzbinler akın etdi.

 

Darbeye darbenin ilk vurulduğu yer olan Beykoz’dan etkinliği gözlemlemek adına etkinliğe katılırken.. Yüzlerce Beykozlu hemşerimiz Saraçhaneye özel araçlarıyla, toplu taşıma araçları ile  akın etdiler..

 

Etkinliğe katılım açısından Beykoz Ak Parti İlçe Başkanı M. Hanifi Dilmaç ve yönetimi örnek bir çalışmaya imza atarken..

 

Ak Parti Örgütlenmeden sorumlu Yönetici-Meclis Üyesi Vanlı Hemşerimiz Kemal Taşdemir gerek İstanbul gerekse Beykoz’da parti çalışmalarında en ön saflarda yer aldığı gibi 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminin ilk gününde olduğu gibi bugünde en yoğun çalışmayı yapan hemşerilerimizden biri olarak öne çıktı.. Etkinliğe katılım ve katkıda üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Deyim yerindeyse tek başına bir ordu gibiydi..

 

Cumhur ittifakında yapılan etkinliklerde, mitinglerde birazda MHP den dolayı türk-türklük kelimelerinden, ırkçı söylemlerden geçilmezken etkinlikte Kızılderili deyimiyle soluk-sarı benizli Lazlardan esmer tenli Kurdlerle Afrikalı Asyalı esmer tenliler katılım açısından daha yoğun, daha baskın bir durumdaydılar..

 

Ak Parti etkinliklerinde iktidar ve muhalefet başta olmak üzere ülkemizden nemalanan derin işgalci siyon kripto azınlığı (bunlar çaktırmadan hepimizi 7 sülalemizle gömerken fetödan bin kat daha tehlikeli ülkemizi 200-300 yıldır derinden işgal eden kan emici soykırımcılardır, en iyi kurd-türk-laz, Müslüman.. Kılığında ülkemizin tüm kılcal damarlarına sızmışlardır..) dışarıda tutarsak Başkan Erdoğan’ında vurguladığı gibi ırkı-dili-dini-mezhebi ne olursa olsun Millet olarak tanımladığı Milleti Ali Osman bir anda sel olup etkinliklere akarken..

 

Ak Partinin bütün etkinliklerde gördüğümüz ana tema, ana profil, ana fotograf soykırımcı tc rejmin ekartesi, ülkemizde 300 yıldır devam eden siyon –kapital, derin işgalin son bulması, 300 yıldır Filistin’den Afganistan’a bizleri derinden işgal eden siyonist çetelerin ekartesi, hesaba çekilmesi, faşist ulus devletin, dinli-dinsiz terör lejyonları ile rejimin put-totemleri ile tarihin çöp sepetindeki yerine atılması.. (300 yıldır süren derin işgal kısa bir tarihi bilgi ve analiz haberimiz  tıklayınız..)

 

Siyon kapitalin Müslüman halklar arasına, Ortadoğulu, Anadolu, Mezopotamyalı, Kafkasya halkları arsına faşist ulus devlet oyunları ile, sahte suni ırkçı-faşist  devlet aygıtı ile döşediği  rejimlerin yıkımı, ırk-dil-din-sınır olayının olmadığı sivil bir anayasa, bütün Müslüman halkları kapsayan gerçek bir demokrasi, Anadolu Birleşik devletleri gibi yeniden bir siyasal yapılanmayla soykırımcı siyon emperyalizmin topraklarımızdan defi, ve bir daha  derin işgalin hortlamaması için gereken önlemlerin alınması..

 

Evet işte Ak partinin gerçek tabanı, gerçek üyesi bu.. Uyduruk Muhalefetin yanılttığı vatandaş kitlesini de hesaba katarsak Türkiye toplumunun % 80-90 nını teşkil etmektedirler..

 

Ak Parti etkinliklerine diğer hiçbir partide görmediğimiz küresel bir profilde ortaya çıkmaktadır.. Avrupalı, Asyalı, Afrikalı Müslümanlardan.. diğer dini azınlık ve ırklara Milleti Ali Osman kimliği altında buluştuğu gerçek bir Müslüman kimliği ve profili de her etkinlikte ayırımsız vücut bulmaktadır..

 

Her etkinlikte gördüğümüz fotoğraf 15 Temmuz darbesinde de ortaya çıktığı gibi canını, her şeyini veren ama sala özgürlüklerini, vatanlarını vermeyen gerekirse ölüme seve seve koşan milyonları tek yüğrek tek ses oluşu net..

 

Bu milleti Ali Osman öylesine bir ferasete sahipki onları ne ingiliz uydusu sömürge tc nin Türklük, Kürtlük, din-mezhep, sağ-sol yemleri, nede dünya siyonizminin uşaklığını yapan siyonist molla rejmi gibi rejimlerin din-mezhep oyunları ile.. Nede faşist ulus devletlerinin tank top uçakları ile, nede dinli dinsiz terör lejyonlarının saldırılarıyla hedeflerinden bir gram şaşırılmayacak çağımızın en büyük devrimci-demokratları, sahabileri, havarileri.. Gerçek Müslümanlar..

 

Nihayetinde 15 temmuz darbesinin çökertilmesinden sonra Amerikalılar kendi faşist ulus devletlerini, Yahudi halkı soykırımcı siyonist ırkçı israili yıkmak için harekete geçerken, Rusya-Russian halklar siyonist zelensky siyonist neo Nazileri terörist natoları ile birlikte ablukaya almaya başladılar..

Eğer dünyamız yeni bir sisteme örneğin dünya konfederasyonuna kayacaksa insanlık tarihi boyunca olduğu gibi bunun öncülüğünü de yine biz Mezopotamyalılar ve Anadolular yaptık..

Kripto ihanetçi bir avuç derin işgalci ajan-çete ve haini dışarıda tutarsak ülkemizde 80-90 milyon vatandaş bütün dünya insanlığına örnek olacak bir özgürlük mücadelesi ile ..

 

1453 te Müslümanlarla –Hıristiyanlar nasıl birlikte çürümüş zalim Bizansı gömerken (İstanbul Feth edildiğinde bir medeniyet ve insanlık fetihiydi.. Osmanlı saflarında Meryem –Meryem diye bağıranlar, Allah-Allah niadalarıyla bağıranların ortak fetih hareketidir. Faşist tc rejminin son 90 yıllık ingiliz icadı türk ırkı-türkü-ye kavramı ile alakası yoktur..) 15 Temmuz hain fetö darbesinin ekarte edilmesi de insanlığa dünya konfederasyonu giden yolu açtığı gibi, uzayında faşist ulus devletin değil tüm insanlığın ortak faydalanacağı bir merhaleye çekerken..

 

Fatihin İstanbul’un Fethi gibi, insanlığın dünya konfederasyonuna giden yolu açmış bulunmaktadır.. Faşist-siyonist-kapitalist çağı bitirerek dünya konfederasyonuna giden çağı başlatmıştır.. Burada iki ana etken var.. Anadolu-Mezopotamyalılar (milleti Ali Osman) ve Ruslar, Osmanlı ve çarlığın Küllerinden yeniden doğuşu.. Dünyamızı hızla kapitalist-siyonist çağın yıkımı yeni bir çağa taşımış bulunmaktadır..

 

15 TEMMUZ ANMA VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

 

15 TEMMUZ FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

Ve bu devrimci halklar dünya çapında iki büyük lider ortaya çıkardı: Erdoğan ve Putin..

 

 

 

 

ETİKETLER : Milletimizin 15 Temmuz Darbecilere Darbe Harekatı Dünya Konfederasyonuna Giden Yolu Açtığı Gibi İnsanlık Açısından da Dünya Konfederasyonuna Giden Yolu Açtı..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya