AR-DER AK PARTİ’NİN STK’LARLA İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI..

Ar-Der, Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği, “Beykoz İçin El Ele, Yüz Yüze” etkinliğine katıldılar..
Bu haber 2022-08-05 09:16:52 eklenmiş ve 1301 kez görüntülenmiştir.

 

AR-DER AK PARTİ’NİN STK’LARLA İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI..

 

Merkezi Beykoz’da Bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AR-DER  , Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği,  “Beykoz İçin El Ele, Yüz Yüze” etkinliğine katıldılar.. Arder geçen hafta sonu yaptığı yönetim kurulu toplantısında dernek başkan ve yönetiminde değişikliğe gitmiş, akabinde senaf ziyaretleri ve toplantılar yapmıştı.. ((BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ Haber İçin Tıklayınız.. ))

 

AR-DER BU HAFTADA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATININ STK’LARLA İSTİŞARE TOPLANTISINA  KATILDI, ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ..

 

Geçen hafta yönetim değişikliği, Eylül Ayında yapılacak olan yöre etkinlikleri, esnaf ziyaretlerinin ardından Ar-Der bu haftada dernek başkanı Vural Çelik, Bşk Yrd. Y. Yasin Sid Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği, 3 ayda bir Beykoz STK’larıyla buluştuğu “Beykoz İçin El Ele, Yüz Yüze” etkinliğine katıldılar..

 

Etkinliğin ardında Kuş Evi Restaurant işletmeci hemşerilerimiz Vural Yıldız, Fuat Yıldız başta olmak üzere esnaf ziyaretlerine devam ettiler..  

 

Bu toplantıda açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Hanifi Dilmaç yaptı. Dilmaç, burada siyaset değil hep birlikte güzel Beykozumuzun sorunlarını nasıl çözeriz vatandaşa, hemşerimize en üst düzeyde katkıyı nasıl yaparız, bizim görmediğimiz sorun ve sıkıntıları STK’ların gözünden görmek için bir araya geliyoruz. Katılım ve katkılarınızdan dolayı sizlere teşkkür ediyoruz.. dediler.

 

Dilmaçın ardından söz alan Beykoz Artvinliler Derneği Başkanı ve Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Mehmet Uzun Ak Parti İlçe başkan ve yönetimine Beykoz STK’larına yaptıklarına yaptıkları ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ettiler.

 

Beykoz STK temsilcileri Beykoz’un sorun ve sıkıntılarına değindiler.

Beykoz giderek bir eğitim bilim –üniversite ve turizm şehrine dönüşüyor.. Belirlemesini yapan STK’lar İmar sorunlarından Riva Deresine, Metro-Metrobüs gibi toplu taşıma projelerinin Beykoz için neden hayata geçirilmediğine birçok sorun masaya yatırıldı.

Beykoz un imar sorunlarının çözümü  için Ankara’nın devreden çıkarılması

Beykoz’un en acil sorunları, kiralardaki fahiş fiyatlar nedeniyle acilen  15-20 kişilik öğrenci yurtlarının yapılması, yurt sorunun çözülmesi..

Beykozun boşalmaması için sosyal konut projelerine ağırlık verilmesi

Beykozu betonlaştırcak projelerden kaçınılması

Beykozda tarım ve hayvancılığın öne çıkarılması ki bu meyanda Beykoz’da örnek olması bakımından Beykoz Trakyalılar derneği başkanı Sacit Kaya başak demetleri ile toplantıya katılarak, elin başakları göstererek çözüm tarım ve hayvancılkta.. Tarım ve hayvancılığınız yoksa üretemiyorsanız.. düşersiniz köleleşirsiniz. Beykoz tarım ve hayvancılık alanıdır. Birtek çivinin bile çakılmasını istemiyoruz ne imar planı planları hepsini çöpe atın, Beykozun doğallığını koruyacak tarım hayvancılığı geliştirecek projelere ihtiyacı var dediler..

Beykozun tarihi turistik yapısı ekolojik yapısı bir cennet olduğunu belirten STK’lar Riva Deresi başta olmak üzere alt yapının doğal turizme hazır hale getirilmesini istediler..

Metro-metrobüs projelerinin, toplu taşıma projelerinin bir an önce hayata geçirilmesini istediler..

 

Haberin Fotoğrafları

 

AR-DER DÖNÜŞÜMLÜ BAŞKANLIK MODELİ BÜYÜK TAKDİR TOPLADI..

 

Beykoz iş-siyaset-STK yapılanması Ar-Der’in dönüşümlü başkanlık modeliyle her alanda işleyen bir yönetim ortaya koymaları, STK alanına örnek olmaları nedeni ile başkan Vural Çelik’i arayarak tebrik ederken.. Ar-Der bir taraftan rutin yönetim kurulu toplantılarına, esnaf ziyaretlerine imza atarken, diğer yandan başkan Çelik sürekli toplumun içinde olacaklarını Beykoz siyasi-stk, yerel –kamu yönetimlerini ziyaretler başta olmak üzere sürekli alanda olacaklarını belirttiler..

Etkinlikte Ar-Der başkanı Vural çelik’i kutlayan siyasi parti ve STK temsilcileri Çelikle hatıra fotoğrafı da çekmeyi ihmal etmediler..

ETİKETLER : Ar-Der Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği “Beykoz İçin El Ele Yüz Yüze” etkinliğine katıldılar..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya