POLAN’IN DÜĞÜNÜ SERDİVAN'DA YAPILDI..

Ülkemizin en önemli efektörlerinden olan Özcan Yıldız'ın oğlu Polan’ın düğünü Samandıra Serdivan Kır Düğün Salonlarında yapıldı.
Bu haber 2023-08-25 09:51:49 eklenmiş ve 423 kez görüntülenmiştir.

POLAN’IN DÜĞÜNÜ SERDİVAN  RESTAURANT'TA YAPILDI..

 

Ülkemizin en önemli efektörlerinden olan Özcan Yıldız'ın oğlu Polan’ın düğünü Samandıra Serdivan Kır Düğün Salonlarında yapıldı.

 

 

Sinema, Filim –Dizi sektöründe ülkemizin en önemli efektörlerinden biri olan Özcan Yıldız’ın Oğlu Polan Yıldız’ın Düğünü 7  Ekim günü Samandıra-Sancaktepede yer alan Serdivan Kır Düğün Salonu, Serdivan restaurant’ta yapıldı.

 

3 Eylül tarihinde yapılması planlanan düğün Ardahanda meydana gelen elim trafik kazasında yegenlerinin vefatı nedeniyle düğün tarihi 7 ekim 2023  tarihine ertelenmişiti.

 

Bu hafta sonu yapılan düğüne bölge iş-STK-siyaset sanat dünyamızdan yoğunbir katılım oldu.

 

İş dünyamızdan gıda inşaat turizm alanlarında faaliyet gösteren Erdal Yıldız, Özcan Yıldız, Burhan Sit, Fuat Yıldız, Cevdet Kaya, Sinan Hamitoglu, Serdivanın işletmecisi Güven Yıldız, Bayram Ulusoy, İsmail Kaska.. katılım olurken..

 

Düğüne STK-Siyaset dünyasından da Yoğun bir katılım oldu. Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği Başkanı Doğu Medya genel yayın yönetmeni Yusuf Yasin Sit, Hocvan Dernekler Federasyonu yönetiminden Fuat Yıldız, Sinan Hamitoğlu, Ardahan konfederasyonu bşk yrd. Guven Yıldız, Kars-Ardahan Federasyon ve STK temsilcileri ile Halkların Demokrasi Partisinden Menderes Kaya ve çeşitli siyasi parti temsilcileri ile  genç çiftin  akrabalardan yoğun bir katılım oldu.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ.. 


Düğün Ön Haber ve ayrıntılar: 

POLAN’IN DÜĞÜNÜNE DAVETLİSİNİZ..

 

Ülkemizin en önemli efektörlerinden Özcan Yıldız’ın oğlu Polan’ın düğününe davetlisiniz..

 

Sinema, Filim –Dizi sektöründe ülkemizin en önemli efektörlerinden biri olan Özcan Yıldız’ın Oğlu Polan Yıldız’ın Düğünü 3 Eylülde Samandıra-Sancaktepede yer alan Serdivan Kır Düğün Salonunda yapılacaktı.. (Efektör Nedir X1..)

 

Ardahanda meydana gelen elim trafik kazasında yegenlerini vefatı nedeniyle düğün tarihi 7 ekim 2023  tarihine ertelnmişiti.

 

Ülkemizde sinema, film-dizi sektöründe rahmetli Danyal Topatan’dan sonra ortaya çıkan en önemli efektörlerden biri olan Özcan Yıldız ortaya koyduğu görsel ve işitsel efektlerle sinemada, tv ekran başında seyr ettiğimiz birçok filim ve dizinin perde arkasındaki en büyük ustalardan, beyinlerden biri.


Özcan Yıldız

 

Kurtlar vadisi gibi aksiyon ve heycanın doruğa çıktığı dizilerden, Yeşil çamın birçok filminden günümüzdeki filimlere birçok film-dizi Özcan Yıldızın oluşturduğu efketlerle ölümsüz eserlere dönüşürken..

Yıldız ailesiyle bir düğünde

 

HOLlYWOOD’DAN GELEN TÜM TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİ..

 

Yıldız, dünya sinema sanayinde dünya çapında tanınan bir efektör olmasına rağmen mütevazi kişiliği nedeniyle, sıradan bir vatandaş gibi kahvede, düğünde, dernekte halkın içinde olan mütevazi kişiliği nedeni ile hemşeri camiamızda ve ülkemizde yeterince tanımamamasına rağmen, kendisine dünya sinema sanayinin kalbi ve beyni olan Amerika film-sinema sanayi devi Holleywood’dan onlarca kez teklif gelmesine rağmen kabul etmeyen kendi ülkesine, Anadolu-Mezopotamya medeniyetlerine halklarına aşık devrimci-demokrat bir kişilik. Küresel kapital sistemin para tanrınsının üstüne is.. biri.

 

Kurd kültürünün cihanşumul-evrensel donanımıyla kendini donatan, ırk-ırkçılık düşmanı, devrimci-demokrat kişiliğinin yanı sıra.. Yerli ve milli olanı, yerli-milli değerleri herşeyin üstünde tutan bir milliyetçi kişilik. 

 

Yıldız, ülkemizin Hollywood’u olan Yıldız Filim Platoları sahibi Ercan yıldızın abisi, bölgemizden 7’den 70’şe herkesin tanıdığı rahmetli TRT ci memet abeninde kardeşi. Yıldız Ailesi  Serhat Kurdlerinin çoğunun mensup olduğu Pirebadi, Sıpki ve Celali aşiretlerinin mensupları..

 

İşte bu büyük ailenin, bu büyük ustanın oğlu Polan’nın (Polan-Kurdi çelik Demek) 7 Ekim Cumartesi  Günü Saat 13.00 te Sancaktepe-Samadıra Serdivan Restauranta yapılacak

 

Yıldız, düğünle ilgili yayınladığı mesajında “Bu özel günümüzde sizlerle birlikte omutluluk duyarız. Mutluluğumuza davetlisiniz” dediler.

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/3d1d41efd9jpeg

 

(Efektör Nedir X1..)

Görsel efekt (bazen VFX şeklinde kısaltılmış olarak), görüntülerin, seslerin film yapımında ve video prodüksiyonunda canlı aksiyon çekimi bağlamı dışında oluşturulduğu veya manipüle edildiği süreçtir. Gerçekçi görüntüler oluşturmak için esas canlı çekim ve diğer canlı çekim görüntülerinin veya bilgisayar tabanlı görüntü (CGI) öğelerinin filme bütünleştirilmesine VFX denir.

 

VFX, gerçekçi görünen, ancak tehlikeli, pahalı, pratik olmayan, filmde yakalamanın zaman alıcı veya imkânsız olabilecek canlı çekim görüntülerin (kamera içi özel efektler içerebilir) ve üretilen görüntülerin (dijital veya optik, hayvanlar veya yaratıklar) bütünleştirilmesini içerir. Bilgisayarlar tarafından oluşturulan görüntüleri (CGI) kullanan görsel efektler, uygun fiyatlı ve nispeten kullanımı kolay animasyon ve görüntü kompozisyonu[a] yazılımlarının tanıtımıyla bağımsız film yapımcıları için daha yakın zamanda erişilebilir hale gelmiştir.

 

ÖNEMLİ NOT:

 

Bölgemizde-Ardahanda  meydana gelen elim trafik kazasında Özcan Yıldızın yeğenleri Volkan Yıldız vefat ettiğinden düğün ertelemiştir. Tarih belli olur olmaz habere eklenecektir..

Vefat haberi Tıklayınız..

ETİKETLER : Ülkemizin en önemli efektörlerinden olan Özcan Yıldız'ın oğlu Polan’ın düğünü Samandıra Serdivan Kır Düğün Salonlarında yapıldı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya